Over ons

Goede service en professionaliteit

Deli Rest Service & de liefde voor uw machine

Deli Rest Service is een onafhankelijke, landelijk dekkende serviceorganisatie voor uw koffie- en espressoapparatuur. DRS is ruim twintig jaar geleden haar activiteiten gestart om zich volledig te kunnen richten op service, onderhoud en reparatie van professionele koffiemachines.

De groei van DRS heeft alles te maken met het vakmanschap van onze servicetechnici en daarmee de kwaliteit die wij bieden. Voor onze technici is het de uitdaging om uit bijna alle merken en types koffiemachines de lekkerste koffie te krijgen. Dat doen zij voor uw klanten, voor uw gasten, voor uw medewerkers, voor u en, vooruit, ook een beetje voor zichzelf. Onze technici delen hun ervaringen en hun kennis met elkaar. Ook dat versterkt hun vakmanschap; vakmanschap, dat ten goede komt aan de diensten die wij aan u leveren.

DRS, continuïteit in koffie!


Leve de beleving!

Veel van uw klanten zullen in uw horecaonderneming eerst ‘een kopje koffie’ bestellen. En nog voor het overleg begint, biedt u uw gasten eerst een kopje koffie aan, toch? Eigenlijk speelt koffie in alle organisaties een hoofdrol. Dat kopje koffie moet perfect zijn: u krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! DRS helpt u die perfecte kop koffie te presenteren: door een optimale inregeling van uw apparatuur, door het bieden van vakkundig onderhoud, door snel te reageren bij storingen.

Passie voor koffie is onze leidraad. Wij weten wat een goede kop koffie betekent als heerlijke start van de dag, een prettige begeleiding van het gesprek, een mooie afsluiting van het diner. Wij staan voor u klaar om de beleving van die emotie hoog te houden.

Onafhankelijk

DRS is de grootste onafhankelijke service-, onderhoud- en reparatieorganisatie voor professionele koffiemachines van Nederland. Die onafhankelijkheid houden wij hoog in het vaandel. Door onze focus te leggen op service, onderhoud en reparatie, kunnen wij ons volledig concentreren op de techniek van de koffiemachines van de verschillende merken. Door die focus en onze continue drang om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken, vergroten wij die vakkennis steeds meer. Met die vakkennis en onze onafhankelijkheid kunnen wij onze klanten uitstekend inhoudelijk adviseren over merken, machines en soorten koffie. Dat geeft DRS een belangrijke meerwaarde.


Coffee Diploma, de Barista Skills Foundation

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een Coffee Diploma, de Barista Skills Foundation en is herkenbaar aan het logo van SCAE. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om de perfecte espresso en cappuccino te kunnen maken. Deze kennis bestaat onder andere uit kennis van koffiebonen, het afstellen van de machine met betrekking tot de extractie, maalgraad, temperatuur, water en meer. Uiteraard ook vanuit hygiënisch oogpunt zijn zij volledig op de hoogte. Om tot het perfecte eindresultaat te kunnen komen, hebben ze tevens de ‘skills’ om bijvoorbeeld een Barista blad of hartje van het schuim te maken. Het complete plaatje dus!

STORING MELDEN